Nekoliko reči o sajtu

Ideja o ličnom blogu je nastala krajem maja 2013. godine, a isti je bio zamišljen kao mešavina zbirke tekstova objavljen na drugim filmskim sajtovima i neka vrsta onlajn dnevnika pogledanih filmova. Bez iskustva vezanih za održavanje sajta i vođenje fejsbuk stranice, prvi tekst je objavljen 10. juna 2013. godine.

Vremenom je blog privlačio sve veću pažnju, pa je priliku za objavu svojih tekstova na sajtu dobilo nekoliko ljubitelja filma koji su iznosili svoje lične utiske, a od nekolicine njih, troje autora se izdvojilo kao stalni saradnici sajta. To su Suzana Bunić, Saša Pešikan i Adnan Pandur.

Sa sticanjem iskustva vezanih za pisanje i sve većim brojem pogledanih filmova, sadržaj tekstova je postao opširniji, detaljniji i ozbiljniji, promenjena je tema sajta, svaki novi tekst ima trejler, unete su promene vezane sa sistem ocenjivanja autora, a posetioci sajta imaju priliku da i sami ocene pogledani film. U planu je revizija starih tekstova, koji su sadržajno dosta siromašniji od današnjih.

Nisam profesionalac, filmski kritičar, niti stručnjak, nego sam ljubitelj filma i pisanja, koji sebe u šali zove pretencioznim pokušajem filmskog recenzenta i samoprecenjenim laikom. Iako se trudim da budem što objektivniji ipak iznosim svoje lične utiske, a posetilac sajta ima svako pravo da se ne složi sa onim što pročita.

Siniša